Hudpleiegrossisten

Just some placeholder content. Edit the module to change it.

Prosjekt beskrivelse

Før vi startet dette prosjektet hadde Hudpleiegrossisten en nettbutikk med en utdatert versjon av Magento og et tema (theme) som ikke var fullt mobilvennlig. Vi sikkerhetskopierte filene og databasen, deretter installerte vi den nyeste versjonen av Magento fra bunn. Vi installerte og skreddersydde et theme som vi hadde forhåndsavtalt med kunden. Vi flyttet deretter over dataen (produktene, kategoriene, ordrene og kundene) fra den gamle databasen vi sikkerhetskopierte.

Etter den tekniske installasjonen av nettsiden testet vi alle de essensielle funksjonene på nettsiden som: registrering, innlogging, gjennomføring av kjøp, m.m. Vi sjekket produktsider, kategorier og informasjons-sider i de fire mest brukte nettleserne for å sørge for at design og funksjon var sømløs.

I den siste fasen av prosjektet installerte og konfigurerte vi Google Analytics med re-marketing tags for å hente ut data om konverteringer, for å kunne analysere brukeradferden og for å tilpasse innholdet på nettsiden for målgruppen.