Pay Per Click Management

Pay Per Click (PPC) Administrasjon

Pay Per Click har en umiddelbar effekt og gir merkevaren din en mye større rekkevidde og eksponering som følge av første side eksponering på store søkemotorer.

Våre kampanjestrategier er designet for å møte behovene til våre kunder og deres markedsforhold. Vi tilbyr en Pay Per Click tjeneste som inkluderer: betalte søkeannonser, video annonsering, bannerannonser, "PPC Remarketing" og sosial annonsering.

 

Vi leverer resultater som bidrar til å oppnå forretningsmålene til våre kunder. Vi kontrollerer hver av våre kunders kontoer på en daglig basis, og overvåker kontinuerlig priskurs og budsjett for å sikre at vi maksimerer avkastningen fra utgiftene brukt på PPC.

Våre fremragende resultater skyldes kompleks tilnærming som inkluderer en detaljert oversikt over våre kunders virksomhet og ambisjoner for Pay Per Click annonsering, samt gjennomgang av alle alternativer og anbefaling av en prioritert liste over nøkkelord.

Betalt Søkemotor Annonsering

Skaff din bedrift en positiv avkastning gjennom vår PPC søkeannonsering. Invister pengene klokt - bruk den mest målrettede og kostnadseffektive formen for annonsering skapt av teamet vårt.

PPC Remarketing

Konverter dine verdifulle 'potensielle kunder' til 'lojale kunder'. Vårt team vil hjelpe deg å re-engasjere brukere som allerede har uttrykt interesse for dine produkter ved å utvikle en strategi som vil møte alle dine behov.

Sosial Media Annonsering

Trenger du å skape økt bevissthet om din merkevare, ditt produkt eller din tjeneste? Vi utvikler en skreddersydd sosial annonsering strategi for å møte dine mål.

Visnings annonsering

Vi tilbyr individuelle visningsmarkedsføringsstrategier hvor du får merkevare eksponering, engasjement og konverteringer. Vi kan suksessfullt administrere både direkte respons kampanjer og merkekjennskap kampanjer.

Video Annonsering

Vi er eksperter på de mest lovende online annonseformater og vårt team er klar til å hjelpe deg med å skille seg ut fra konkurrentene ved å lage unike video reklamer som definitivt vil øke din merkevare eksponering.

Vi har erfaringen til å skape effektive og resultatorienterte kampanjer på Google AdWord, YouTube, Facebook, Bink, LinkedIn og Twitter.

Fortell oss om prosjektet ditt

La oss hjelpe deg å annonsere din bedrift og dine produkter, vi har kunnskapen du trenger

Kontakt oss idag og maksimer avkastningen på dine investeringer

Kundeuttalelser

See all testimonials
Fields marked with an * are required