Reputation Managment Services

Online omdømmeledelse -Reputation Management

Online omdømmeledelse også kalt Reputation Management kan forbedre synlighet å bygge opp merkevareverdier, så vel som merkevarebeskyttelse og forsvar av selskapets omdømme.

Online omdømmeledelse / Reputation Management har som mål å heve online synlighet og drive besøkende til websiden ved å sikre omdømmet til bedriften i søkemotorene. Det helper å utvikle en debatt og skape en dialog som påvirker påvirkeren. Online Reputation Management / omdømmeledelse kan enten benyttes til å øke positiv merkevare og nøkkelord drevet innhold i søkeresultatene eller å senke negativt innhold som dukker opp i søkeresuløtatene gjennom brand og eller nøkkelordsøk som påvirker bedriften.

Vi tilbyr en komplett styring av ditt online omdømme og tilbyr et bredt spekter av tjenester som sosial-overvåking, online PR, negative-innholdsfiltrering og negativt innholdsfjerning, sosialt engasjement, og sosialt medieinnhold.

Vårt nettverk av mediekontakter tillater oss å vite tid og sted for alt som du oppretter som en merkevare i den elektroniske verden, på denne måten blir alle muligheter og hvert innhold er skapt med en bestemt målgruppe i tankene.

Effective Web Development Solutions

Vi tilbyr en omdømmebyggingsrapport som fanger opp tilbakemeldinger knyttet til din bedrift, produkt eller tjeneste mht. det som skjer på Internett. Vi segmenterer også rapporten i positiv og negativ presse. Det er viktig for sporing av negative kommentarer eller vurderinger som vises på søkemotoren resultatsider (SERPs). Å skape et negativt omdømme for merkevaren kan ha en betydelig innvirkning på ditt online salg og dine henvendelser. Vårt team kan kjøre og administrere hele omdømmebygging da vi har all programvare og teknologi som er nødvendige for å samle feeds å lagre dem i vår database.

Online PR Management

Social Mentions
Monitoring

Negativ Innholdsfiltering

Fjerning Negativt Innhold

Fundamentet ved god omdømmeledelse /Reputation Management kampanjer er en dyptgående analyse og evaluering av dine forutsetninger og målsetninger. Hver av våre tjenester kan benyttes separat, alt avhengig av dine behov og mål.

Fortell oss om ditt prosjekt

La oss hjelpe deg å få bedriften din online.

Kontakt oss i dag så hjelper vi deg å bygge merkekjennskap, øke autoriteten din og skaffe deg trafikk til websiden din.

Kundeuttalelser

Se alle testimonials
Fields marked with an * are required