Mobile Marketing Services

Mobilmarkedsføring

Mobile plattformer dukker opp hver dag, og mobil har tatt en viktig lederrolle online.

Antallet smarttelfone brukere vokser kontinuerlig og bruken er langt større enn PC brukere, dette er grunnen til at denne mediekanalen ikke må glemmes.  Mobilemarkedsføring skaper sterke brukeropplevelser som går langt forbi en standard banner annonse fordi disse enkelt blir oversett på en mobil skjerm, noe som gir deg muligheten til å nå målgruppen din døgnet rundt over hele landet.

Mobilmarkedsføring tilbyr mange muligheter for interaksjon med brukerne på et enda mer personlig nivå. I dag kan vi tilnærme oss målgruppen ikke bare mht aldre, kjønn og lokasjon, men også interesser, mobile browser data, så vel som mange flere faktorer som gir muligheten for å nå spesielle segmenter innenfor en spesifikk kundeprofil.

Vi har ekspertise innen hele mobilmarkedsføringen din. Vi kan styre mobilkampanjen din helt fra strategi,  publikumsvalg, weboppsett, webdesign og utvikling helt frem til rapportering og evaluering.

41%

Engasjement økning poster

21%

Økning side engasjement

+80k

Sidesynlighet

180k

Nedlastninger

Vi gir deg en analyse av din mobile markedsføringsstrategi og gir innspill slik at du når ditt behov. Ikke glem mobilstrategien din dette er et stort markedspotensial – go mobile!

Mobile First Design

Vi gir brukerne en god web opplevelse på alle plattformer, først fokuserer vi på mobile brukere, så ekspanderer vi ut til desktop.

Nøyaktig Målretting

Vi kjenner mobilmarkedsføringens potensial, derfor er våre mobile kampanjer basert på nøyaktig målretting.

SMS Kampanjer

Vi har en tilnærming som integrerer flere mobile kanaler, deriblant SMS kampanjer for mobil.

Fortelle oss om ditt prosjekt

La oss hjelpe deg oppnå ny vekst

Kontkakt oss å vi vil hjelpe deg å få en Mobile markedsføringsstrategi som gir deg ROI (return on investment).

Kundeuttalelser

Se alle testimonials
Fields marked with an * are required