Hvorfor video er viktig på websidene dine

No Comments

Det er viktig å ha video på websiden dine, spesielt om en bedrift ikke har mye tid til å skrive ned lengre informasjonsartikler rundt produkter, spesial tilbud, viktige events, etc. Videoer viser ikke bare den informasjonen du ønsker at de bsøkende skal se, men den hjelper deg også å rangere bedre i de viktige søkemotorene.

I tillegg er dagens oppmerksomhetskamp så tøff at dagens forbrukere ikke orker å bruke tid på å lese lengre artikler. Dette gjør at en video gir dem informasjonen raskt, enkelt og lett fordøyelig for forbrukeren.

Om du har mange websider, blogger og/eller legger ut artikler online, som inkluderer en video er dette en god måte for  dra seerne inn til din landingsside. Men glem ikke KISS (keep it short and simple) og informativt og få seerne til å tenke og handle raskt.

Klokken tikker rask så lag dine videoer nå og legg dem ut på websiden, bloggen din, etc. og del dem i tillegg på kontoene  dine i sosiale medier.

About us and this blog

We are a full service agency that deliver compelling digital marketing solution. Our winning solutions and experience helps to deliver great results across several key areas.

Meld deg opp til nyhetsbrevet vårt!

Request a free quote

We offers professional SEO services that help websites increase organic search drastically and compete for 1st page rankings of highly competitive keywords.

20+

sidebar widgets

More from our blog

See all posts