Facebook annonsesvindel avslørt

No Comments

Om du ikke har sett videoen under og markedsfører deg aktivt på Facebook for å få nye likes til sidene dine bør du absolutt ta en titt. Videoen viser hvordan det å annonsere siden din for å få nye fans og likes gjør at du blir utsatt for svindel av Facebook, mest sansynlig uten at de vet om det selv.

Jeg publiserer ikke denne videoen for å stikke hull på argumentene som som presenteres. Og heller ikke for å sverte Facebook. Men du som annonsør bør være klar over dette samt konsekvensene det får for din firmaside på Facebook.

Videoen viser klart at du får mye nye falske inaktive fans. Det er selvfølgelig sørgelig i seg selv. Men det som er like galt er at om du da feks. kjøre sponsede innlegg etc. Ja så betaler du for å spre budskapet ditt blant uvirksomme kontoer og venners venner av folk i helt andre land enn det din virksomhet opererer i.

Det finnes selvsagt tider der dette kan være en fornuftig strategi uten at vi skal komme inn på det nå. Men du bør uansett vite hva du egentlig kjøper nå du promoterer siden din på Facebook for flere likes.

About us and this blog

We are a full service agency that deliver compelling digital marketing solution. Our winning solutions and experience helps to deliver great results across several key areas.

Meld deg opp til nyhetsbrevet vårt!

Request a free quote

We offers professional SEO services that help websites increase organic search drastically and compete for 1st page rankings of highly competitive keywords.

20+

sidebar widgets

More from our blog

See all posts