Email Marketing

Email Markedsføring

Vi lager skreddersydde markedsføringskampanjer for hvert segment av ditt publikum, sprer nyheter om produkter og tjenester, og tiltrekker nye kunder på en effektiv og oversiktlig måte.

Vi tar hånd om alt fra individuelt tilpasset innhold til A-Å email kampanjer og sørger for resultater.

Blant de mange markedsførings alternativer, bør du vurdere epost markedsføring fordi det er en effektiv måte å kontakte målgruppen din og gir deg derfor best mulig avkastning på investeringen. Nå ut til dine nåværende og potensielle kunder og hold dem oppdatert på selskapets nyeste tilbud, produkter, tjenester og nyheter.

 

Markedsførere flest er enige på at e-post er en nøkkel til deres virksomhet, særlig for avkastning og for å utvikle langvarige og lønnsomme forhold, det er grunnen til at en personlig, segmentert og målrettet epost markedsføringskampanje er viktig for en økning i merkekjennskap og kundekonverteringer.

Vårt team bruker verktøy, strategier, samt. gjennomføring og resultats sporing for å oppnå høyest mulig merkevare engasjement.
Vi kan ta oss av den fullstendige epost markedsføringsstrategien eller hjelpe deg med hvilken som helst aspekt av det, for eksempel mal design eller sporing og rapportering.

Den Beste Epost Markedsføring Strategien

Vårt team vil samarbeide med deg for å utvikle den beste strategien som fungerer best på dine definerte målgrupper, og vi vil også etablere deres informasjonsbehov.

Epost Markedsføringskampanjer

Vårt team er klar til å designe, bygge og levere en epost mal for kommunikasjon med ditt publikum samt administrere hele din epost markedsføringskampanje for å skape dramatiske økninger i salg og lønnsomhet.

Epost Template Design

Våre innovative design og løsninger oppfyller krav og forbedrer epost leveringsdyktighet. Våre designere vil bringe ditt budskap til live og øke din målgruppes engasjement mot din merkevare.

Sporing og Rapportering

Å arbeide med vårt team vil gi deg muligheten til å motta en oversiktlig rapportering på sentrale aspekter av kampanjen, som bl.a. hvem av mottakerne som klikket seg videre fra e-posten til din nettside, hvor de klikket og hvem som konverterte.

Øk din online synlighet og tilstedeværelse ved å velge vår epost markedsføring tjeneste. Vår effektive metode kombinerer strategi, implementering og sporing.

Hva kan vi gjør for deg?

La oss hjelpe deg å få utnyttet dine e-post lister til det fulleste

Vi designer unike epost stiler med personlig innhold for å hjelpe deg å selge et produkt, promotere en veldedig sak eller tilby en tjeneste. Vi sprer din melding ut til massene

Kundeuttalelser

Se alle uttalelser
Fields marked with an * are required