Premiedekning og risikoforsikring i markedsføringskampanjer

No Comments

PREMIEDEKNING I SALGSAKTIVITETER

Over 2500 forskjellige og nøkkelferdige promotionkonsepter innen premiedekning. Du kan velge på øverste hylle. Dette er bare noen av de konseptene som kan gjennomføres. Husk, her dekkes all risiko ved premieringen i aktiviteten, mens du får avkastningen. Det fine med dette er at du ikke lengre trenger å begrense premien i aktiviteten din basert på budsjettet du disponerer. I all premiedekning betaler du bare for oddsene for at premien din går ut. Det øvrige budsjettet ditt benytter du på sikre premier og nødvendig kommunikasjon rundt kampanjen.

Sjekk ut disse populære konkurransene som har bevist sin suksess internasjonalt tusenvis av ganger, og som har produsert mange heldige vinnere!

”Trekk og Vinn”
Tilby spennende sjanser og flotte premier mens du samtidig bygger kundebasen din. Target`s “Trekk-og-Vinn” er et komplett promotion verktøy som fasiliterer interaksjon med kundene. Target leverer sikre, gjennomtestede teknologiske løsninger som kan kjøre høyaktivitets MEGA premieløsninger.

”Det gjennomsiktige hvelvet”
Tilby muligheten til å vinne ved å “knekke” koden. Vi fyller den med en stabel kontanter, nøkkelen til en ny bil eller et annet produkt som passer til din kampanje. Når noen knekker koden, betaler vi.

”Pengesekkene”
En perfekt trafikk generator, “Pengesekkene” genererer kunder i horder som ønsker en mulighet til å forsøke å plukke ut den rette kombinasjonen av pengesekker for å få den store hovedpremien. Denne populære aktiviteten kan tilpasses et hvert budsjett.

Hole-In-One premiedekning
Alle golf turneringer er mer morsom når det er en sjanse for å vinne store penger, en ny bil eller andre pengepremier. Hole-In-One dekning, i tillegg til at du selv hekter på andre ekstrapremier som også vil gjøre ditt event enda større.

Dine egne skapelodd
Store og små bedrifter bruker skrapelodd for å belønne kunder og ansatte. Vi har en stor bredde av slike kort som kan skreddersys akkurat slik du ønsker dem. Om budsjettet ditt tillater det kan du utarbeide egne skrapelodd med en hovedpremie på opp til 5 millioner.

Egne “TV Show” konkurranser
Med premiedekning kan du utarbeide egne program konsepter og tilby store premier, akkurat som på du ser på TV. Lær mer om våre nøkkelferdige spill konsepter eller ta med dine egne ideer for å utarbeide din neste aktivitet.

Sprø promotions . . . Ukategoriserbare
Selskap som Taco Bell, Pepsi og Long John Silvers gjennomfører “nyskapende” tanker til deres promotions og genererer multinasjonal mediaoppmerksomhet. Du trenger ikke være et stort brand for å generere oppmerksomhet rundt din promotionkampanje. Vi hjelper deg å utarbeide “de sprø” oppsiktsvekkende aktivitetene.” Hvorfor? Fordi vi har rammene som trengs for å utarbeide et suksessrikt promotion stunt, i tillegg til å holde det rimelig og innenfor budsjett.

Spiller/team og deltagerkonkurranser

Ta med lagets fans på banen, så de får sjansen til å ta hjem en stor premie samtidig som at det gir deg en flott oppmerksomhet. Få den beste reklameplassen på banen og all oppmerksomheten fra publikum. Kjør aktiviteten på en enkeltkamp, seriekamper, cupkamper eller gjennom hele sesongen. Spør oss om ”spark fra midtbanen”, eller ”hurtig ild”.

Spør oss gjerne om hvilke innspill vi har til din markedsføringsaktivitet, event eller promotionstunt.

About us and this blog

We are a full service agency that deliver compelling digital marketing solution. Our winning solutions and experience helps to deliver great results across several key areas.

Meld deg opp til nyhetsbrevet vårt!

Request a free quote

We offers professional SEO services that help websites increase organic search drastically and compete for 1st page rankings of highly competitive keywords.

20+

sidebar widgets

More from our blog

See all posts