Pay Per Click Management

Hvordan Du Raskt Øker Salg Og Profitt Med Et Effektivt Og Revolusjonerende System

Som gir deg en strøm av nye kunder, klienter eller pasienter.

Kunne Du Tenke Deg å Tiltrekke Deg Flere Og Bedre Kunder Med Mindre Arbeid Og Samtidig Kutte Ut Bortkastet Markedsføring?

Stopp bortkastet markedsføring. Hvordan ville du likt å endelig få nøyaktig målbare, raske resultater fra hver og en krone du investerer uansett type annonsering, markedsføring eller salgskampanje. Og hva med å tiltrekke deg en strøm av nye kunder etter behov, og kunne definere og dominere enhver målgruppe du velger?

Det vi deler med deg her vil gjenoppfinne hele markedsføringsprosessen din til det bedre.

Dette Er Din Invitasjon For Å Øke Salget Og Profitten Din Som Igjen Vil Gjøre Bedriften Mer Lønnsom

 

Som bedriftseier har du mest sannsynlig vært et MARKEDFØRINGSOFFER -- Konstant bortkastede penger, uten å virkelig vite hva virker og ikke virker, og konstant gjenoppfinne hjulet, og - for å si det rett ut - du padler raskere og hardere, uten et sikkert navigasjonssystem for å komme deg der du ønsker. Vi er her for å advare deg AT DETTE IKKE LENGRE VIL VIRKE.

Store "dumme" bedrifters slurvete, sløsende "masse annonsering" praksis slår tilbake på dem - den "hemmelige kreften" som har svekket så mange store selskap har gjort dem svak og sårbar.

Den lille om mellomstore bedriftseieren kan nå bli slaktet mye raskere om man IKKE vet hvordan man SYSTEMATISK, effektivt og rimelig målretter seg mot bedriftens ideelle, klar for å kjøpe, mest verdifulle kunder eller klienter.

Om du er villig til å være ærlig og innrømmer at du ikke har et stabilt markedføringssystem, da vil dette systemet være noe av det viktigste du har lest i år.

Vi hjelper deg å få mengder av nye kunder til butikken og på telefonen din... Omtrent over natten!

Nå Skal Du Slippe Unna "Bedrifts-plagene" Som:

 
 • Dager med lite henvendelser
 • Kostbar markedsføring
 • Skeptiske prospects
 • Gjerrige kunder
 • 70 - 80 timers arbeidsuker
 • Absolutt ingen fritid
 • Mangel på sikkerhet for framtiden
 • Konstant bekymring og usikkerhet

Vårt system vil generere ideelle kunder, klienter og pasienter slik at disse bedriftseierne ikke lengre holder igjen bedriften.

Så om du kunne tenke deg å unngå å bruke enda mer penger på bortkastet markedsføring er dette systemet for deg.

Du kan ganske enkelt ikke overleve eller få vekst uten nye kunder, det er fakta. Du vil aldri få sikkerhet og ro i sjelen om du ikke på en sikker og rimelig måte skaper en flyt av nye kunder akkurat når du trenger dem.

Og det er her vårt system for kundeinnhenting kommer inn. Det eliminerer stresset med risikobasert annonsering uten noen garanti for resultater. Akkurat det de fleste bedriftseiere vil unngå som pesten når de ønsker å skaffe seg nye kunder.

Vi setter igang en steg-for-steg prosess, hvor vi tar alle investeringer og risiko, som sikrer deg resultater.

Hvordan Fungerer Dette Systemet? Du Løser Faktisk 10 Arbeidsoppgaver I Ett System!

Dette er alt du trenger i et godt markedføringssystem. Dette betyr at du kan gå til sengs hver natt og samtidig vite hvor dine neste prospects eller kunder kommer fra.

Du slipper å lure på, ønske eller håpe på at noe vil skje. Dette er fordi at dette systemet er tilpasset dagens nye økonomi hvor kunder har mer alternativer og konkurranse en noen gang tidligere.

Leser mengden i tradisjonelle annonsemedier faller, er fragmentert og folk er overveldet med kommunikasjon. Her er forbruket gjennomtenkt og målt. Dette er et system med direkte, målrettet rekkevidde til en forsiktig utvalgt ideell kunde - altså det motsatte av kostbar, bortkastet masseannonsering og markedsføring.

 

Vi utfører research av din bedrifts konkurrenter

Vi finner ut hva dine prospects ser etter

Vi skriver tekst til websider, annonser og artikler

Vi utarbeider annonser for bedriften din

Vi utarbeider landingssider for bedriften din

Vi betaler for kampanjene dine og at annonsene dine blir sett på store websider

Vi roterer annonsene dine for å holde budskapet "up to date"

Vi optimaliserer kampanjene dine for maksimal effekt

Vi tester alternative annonser mot hverandre for å avdekke vinnere

Vi måler alle resultater og gjennomfører kontinuerlige endringer og forbedringer.

Tenk På Oss Og Dette Kundeinnhentingssystemet Som En Komplett Moderne Markedsføringsavdeling Som Jobber For Deg

Du får din egen outsourcede markedsavdeling som jobber 24/7, 365 dager i året for bedriften din med hemmeligheter dine konkurrenter ALDRI vil kjenne til som hjelper deg å øke profitten for din bedrift.

Resultatorientert markedsføring

Om du skulle leie oss inn under normale omstendigheter ville du måttet betale tusener av kroner for tiden vår. Men du skal ikke betale oss pr. time. Kun for resultatene vi oppnår.

100% risikofritt for deg

Vi ønsker at du skal få positive resultater slik at vi kan generere en pågående varig inntektsstrøm. Vi er avhengig av din suksess for at vi skal oppnå suksess. Tjener ikke du penger, vil det heller ikke koste deg noe.

Vi har et fullpakket system

Vi bruker mye tid og penger på etableringen av samarbeidet.
Vi tar oss av: oppsett av nettsider (landingssider), sporing og analysering av besøkende, registrerer telefonnummer i vårt system og utarbeider annonser som vi kontinuerlig oppdaterer og tester.

"Vil Dette Systemet Virke For Min Bedrift?"

Svaret er ja.

Strategiene har bevist sin suksess innen produktsalg, tjenestesalg, og innen industri og fagarbeid.

Hvor Mye Vil Dette Risikofrie Systemet Som Gir Meg Mengder Av Nye Kundehenvendelser Koste?

Du vil bli positivt overrasket.

 

Du kan selvfølgelig bruke tusenvis av kroner og få en tekstforfatter og/eller et reklamebyrå til å lage en kampanje for bedriften din. Du kan også kjøpe annonseplass for tusenvis av kroner. Men for å få det gjort vil det koste deg tusenvis, til og med hundretusener av kroner uten at du har sikret et profitabelt kampanjeresultat.

Den beste delen: dette vil ikke koste deg titalls eller hundretusener av kroner. Faktisk, er systemet vårt verdt mellom 50.000 - 100.000 kroner bare i oppstart. Dette inkluderer tiden til en tekstforfatter, bygging av webside, oppsett og administrasjon av annonser, sporing og analysering, testing og justeringer. Men vi kommer ikke til å fakturere deg noe i nærheten av denne konservative verdivurderingen. Du vil kun betale en fast pris per faktiske kundehenvendelse.

Vi tar 100% av risikoen

Dette betyr at du kan prøve systemet gratis!

Det vil enten være gratis på grunn av den umiddelbare strømmen av kvalifiserte kundehenvendelser.
Ellers vil det være gratis fordi vi betaler alle kampanje kostnader.
Dette betyr at du vinner uansett. Du kan ikke tape.

Det vi gjør er veldig unikt og mange spør oss hva er haken. Hvorfor risikerer vi våre egne penger for å hjelpe deg å oppnå ny vekst i bedriften din

Dette er veldig unikt. Det er ikke mange selskap som våger å ta på seg risikoen på det de tilbyr. Men det er akkurat det vi gjør.

Det å gjøre tradisjonell markedsføring gir deg ingen garantier. Små og mellomstore bedrifter ønsker ikke å gamble bort pengene på annonser og kampanjer som ikke vil fungere.

I motsetning til slik reklamebyråer opererer sender ikke vi deg store fakturaer for våre tjenester som du da må betale og håpe på at du oppnår resultater. Vi betaler heller alle fakturaer selv og tar på oss all risiko og fakturerer deg kun om og når vi oppnår resultater.

Nå Spør Du Gjerne Deg Selv...
"Bør Jeg Investere I Dette Nå?"

 

Jeg er sikkert på at du kan komme opp med flere grunner til å vente. Alles instinkter er å holde igjen det å inngå avtaler som koster penger. Spesielt nå, og du er sannsynligvis ingen unntak.

Sagt på en enkel måte, det er tøffere og tøffere å få oppmerksomheten til folk. Til å respondere. Til å invitere deg inn, og til å få dem til å bestille og kjøpe.

Nå er tiden inne til å motivere prospects og kunder så de kommer til deg, velger deg, stoler på deg og kjøper fra deg, selv om de motstår fristelsen fra alle andre. Vi vet at når du bestemmer deg for å prøve oss idag vil du bli positivt overrasket over resultatene. og din markedsføring for å hente inn nye kunder vil ikke lengre være et mysterie, vi leverer deg fast nye kundehenvendelser hver eneste måned.

Du unngår prospecting, annonsering og "steinalder"-metoder som de fleste bedrifter benytter idag. Ikke vent. Se om du kvalifiserer nå mens det framdeles ligger fremst i minnet.

P.S. Her vil du få en systematisk, effektiv og rimelig metode for å målrette deg mot dine ideelle høy-verdi kunder. Men ingenting skjer uten at du tar kontakt akkurat nå.

P.P.S. Vi jobber kun med et begrenset utvalg kunder, og vi jobber eksklusivt med hver av disse kundene. Det betyr at vi kun har plass til en aktør innen hver bransje. Ta kontakt nå og du vil være den som forbedrer resultatene dine.

Hva Må Til For Å Kvalifisere?
Og Hva Er Videre Fremdrift Når Du Tar Kontakt?

For å kvalifisere må du oppnå disse kravene:

 1. Du må ha kapasitet til å ta imot nye kunder
 2. Du må ønske vekst i bedriften din
 3. Du må ha en årlig verdi per kunde på 5.000 - 10.000+

Videre fremdrift etter du tar kontakt er:

 • Du får en full gjennomgang av hvordan systemet fungerer
 • Vi blir sammen enig om en fornuftig pris per kundehenvendelse
 • Vi gir deg en gratis og uforpliktende test kjøring slik at du kan se om du ønsker å fortsette
 • Om du liker resultatene fortsetter vi å sende deg kundehenvendelser hver eneste måned

Alt sammen er 100% uforpliktende og risikofritt for deg.

Fortell oss om din bedrift

La oss hjelpe deg å oppnå ny vekst for bedriften din.

 
Fields marked with an * are required