Web Design Services

Analyse av bedriftens tilstedeværelse

En suksessfull online strategi er basert på et korrekt oppsett og analyse av både nettsiden og bedriften. 

Fullstendig bedrifts analyse

En komplett bedrift analyse og gjennomgang inkluderer research av dine nettsider og kampanjer for å få et klart bilde av bransjen deres i tillegg til å slå fast din nåværende posisjon innen markedet iforhold til dine største konkurrenter.

En grundig revisjon identifiserer og utbedrer eventuelle hindringer for ytelsen på nettstedet ditt og bidrar til å bygge grunnlaget for bredere digitale markedsføringstiltak. Den komplette analysen gir omfattende nettside design anbefalinger, effektiv innhold markedsføringsstrategi og en plan som garanterer støtte av virksomhetens behov og målsettinger. Den gjør det også enkelt å stille inn og definere hensiktsmessige mål og behov som spiller en viktig rolle i effektive markedsføringskampanjer.

Effective Web Development Solutions

Vi samarbeider tett med våre kunder for å etablere mål og målsettinger for deres aktiviteter på nett. Vårt team bruker et bredt spekter av industritestede verktøy, ressurser og teknikker for å få en nøyaktig analyse av din bedrift, kundebase og industri. På slutten av vår analyse og revisjon, sender vi en omfattende rapport om våre funn, sammen med klare og informerte anbefalinger om neste skritt.

Pågående ytelsesstrategi

Informasjonen presentert i våre rapporter gir deg full åpenhet, og kan deretter forbedre din pågående optimaliserings og ytelsesstrategi.

Optimalisere prosjekters atferd

Vi er i stand til å planlegge prosjekters forståelse og optimalisere atferd via bedrifts teknologi. Alle prosjekter er skreddersydd så effektiv som mulig for å møte virksomhetens behov for hver av våre klienter.

Effective Web Development Solutions

Vi tilbyr sanntidsanalyse, on-page analyse, markedsanalyse, innholdrevisjon, konkurrent revisjon, kunde revisjon, påvirknings analysering og skaper en kundepersonalia som er en effektiv måte for å forstå behovene til brukerne, prioritere funksjoner og funksjonaliteter for å utvikle en vinnende strategi . Itillegg er noen av de nyttigste funksjonene innenfor analysering: tilpassede filtre, automatiserte oppgaver, hendelse sporing, trakt visualisering, assisterte konverteringer, besøks flyt, reversere mål stier, og mange flere.

21

Bedriftanalyser

12

Markedsanalyser

16

Innhold revisjoner

10

Kunde revisjoner

13

Hendelse sporinger

15

On-page analyser

Fortell oss om ditt prosjekt

La oss hjelpe deg med å få din bedrift på nettet, og la den vokse med lidenskap

Få en skreddersydd analyse og revisjon av din online markedsføring og branding strategi og tilpass dem til å møte dine behov.

Kundeuttalelser

See all testimonials
Fields marked with an * are required