Hvorfor benytte video ved markedsføring i sosiale medier

No Comments

Hva er så viktig ved å benytte video når du markedsfører deg i sosiale medier ? Video har i disse dager en eksplosiv vekst innen markedsføring. Det er den enkleste måten å la seerne dine få kjennskap til dine produkter og tjenester. Det å lytte samtidig som de ser på videoen gir seerne en klarere visjon rundt hva du ønsker at de skal vite.

Nå til dags, benytter flere og flere folk sosiale medier. Ikke bare for å kommunisere med familie og venner, men det benyttes til å utveksle informasjon om bedrifter. Dette betyr en aktiv og viktig markedsføringskanal for bedrifter. Det å dele videoer på flere steder en bare en sosial plattform vil hjelpe deg å øke seer antallet til din video og det at de besøker din målrettede landingsside når de ser og hører din oppfordring til handling.

Lag en video som er kort men full av vktig informasjon. Start videoen din med en rask introduksjon om bedriften din eller tjenestene dine. Du kan også legge til en rask suksess historie med en kunde som benytter tjenestene dine. Så avslutter du med en oppfordring til en handling som konverterer dine sosial media følgere slik at de blir kunder.

About us and this blog

We are a full service agency that deliver compelling digital marketing solution. Our winning solutions and experience helps to deliver great results across several key areas.

Meld deg opp til nyhetsbrevet vårt!

Request a free quote

We offers professional SEO services that help websites increase organic search drastically and compete for 1st page rankings of highly competitive keywords.

20+

sidebar widgets

More from our blog

See all posts