Hvordan Du Umiddelbart Får 10,000 Toppmotiverte Selgere Til Å Jobbe For Deg 24/7, 365 Dager i Året –For Under 10 kroner pr. møte!

No Comments

Hei igjen og velkommen til alle nye abonnenter og lesere.

Til dere nye abonnenter vil jeg gjerne takke for tilliten, jeg lover å ikke skuffe dere.

Her skal DU få informasjon som skaper ny vekst i bedriften din om du implementerer de strategiene og de tiltakene vi sender ut. Jeg vil også minne deg på at du må ta kontakt med oss om du har spesielle utfordringer eller spørsmål.

Så over til denne ukens markedsførings tips…

Se for deg at du har 1.000, 5.000 eller 10.000 selgere som arbeider døgnet rundt for deg, 24 timer hver dag, hele uken igjennom. En som snakker med prospekt etter prospekt og konstant gjør den grundigste mest komplette, uimotståelige salgspresentasjonen som det er mulig å gjøre.

Hva ville det gjort for salget ditt?

Joda, kjempeflott, men hva med kostnadene? Sier du….

Det er det beste av alt. Disse selgerne kan du betale pr møte, de er aldri syk, de skal ikke ha timebetaling og de utfører den perfekte salgspresentasjonen hver gang…

…Vi snakker her om personlige adresserte salgsbrev

Salgsbrev er arbeidshesten du har tilgjengelig når du ønsker å skape vekst i den omsetningen kundeplattformen din leverer deg. Med salgsbrev kan du vise dine potensielle kunder hver eneste fordel produktet ditt har. Hvorfor det er bedre enn konkurrentene, forklare hvordan, hvorfor, hvor, og når potensielle kunder kan benytte produktene dine til å oppnå et utrolig resultat i livet deres eller for bedriften de har.

Se for deg hva det vil kunne bety for deg å få innpass hos ethvert prospekt du ønsker å nå, også alle de som tidligere har vært utilnærmelige. Dette er en stor fordel salgsbrev via post har kontra email. Der du ikke har muligheten til å nå prospects ved email på grunn av spam lover, spam filtre, etc. Disse kan du fremdeles nå via direkte respons salgsbrev pr. post.

For de av dere som allerede benytter personlig selgere, sett deg ned og regn hva prisen deres er pr. møte med kunden. (Månedslønn + sos. avg. + diverse km, telefon, andel av kontorplass, etc. dividert på antallet møter de går i – f.eks 35.000/ 15 møter = 2.333 pr. møte) Mens et godt salgsbrev koster gjerne bare 10 kroner pr. kunde det kommuniserer med.

Og for dere som ikke har selgere, så har du her fått en mulighet til å få denne ressursen i bedriften din for bare noen få tusenlapper i måneden.

Ved å gjøre det på denne måten optimaliserer du driften din uansett. Har du ingen salgsstyrke får du en salgshær som løper for deg.

Har du en liten salgsstyrke tar du bort mye av problemene med deres begrensede kapasitet, siden ”papir hæren” da tar seg av prospekt jobben, mens selgerne dine kan benytte tiden sin på de kundene som salgsbrevene avdekker har potensial.

Du kan nå folk på kontoret eller hjemme i god stolen i stuen.

Ikke bare i arbeidstiden, men om kvelden, helgen eller i ferien (når de åpner brevet ditt)

Det er utrolig hvilken kraft et godt skrevet salgsbrev kan ha for bedriften din om du begynner å bruke det som et verktøy for å bygge eller videreutvikle kundeplattformen din. Et godt salgsbrev teller mer enn din beste selger. Hvorfor? Fordi det kan dupliseres… Det er verre å få til med selgeren. Salgsbrevet kan da økes i omfang. Så dynamisk er uheldigvis ikke en selger, ihvertfall ikke før gen-manipulatorene finner en måte å duplisere dine beste selgere… 🙂

Salgsbrev får budskapet ditt ut til potensielle kunder når andre metoder ikke klarer å få ut budskapet.

Salgsbrev et et utrolig kraftig verktøy, men du må gjøre det på den riktige og vitenskaplig testede måten for at det skal ha full effekt…

Alle bedrifter kan og bør benytte salgsbrev som et av våpnene i arsenalet for å utvikle og skape nye kunder.

About us and this blog

We are a full service agency that deliver compelling digital marketing solution. Our winning solutions and experience helps to deliver great results across several key areas.

Meld deg opp til nyhetsbrevet vårt!

Request a free quote

We offers professional SEO services that help websites increase organic search drastically and compete for 1st page rankings of highly competitive keywords.

20+

sidebar widgets

More from our blog

See all posts