Hvordan benyttes nøkkelord i søkemotoroptimalisering?

No Comments

Nøkkelord er betegnelsen på de ord og fraser som er helt essensielle for websiden, bloggen eller artiklene dine online med tanke på søkemotoroptimalisering. Nøkkelordene blir utarbeidet etter en analyse som ser på populariteten til søkeordene. I tillegg til at de har sammenheng med de produktene, tjenestene og eller ideene du skal markedsføre for bedriften din.

Et nøkkelord representerer stor verdi for alle typer websider.

Men det kan være vanskelig å finne de riktige nøkkelordene, dvs., de beste nøkkelordene for din webside. Du må teste ut forskjellige nøkkelord opp mot dine produkter og tjenester. Og det er heller ikke slik at når du har bestemt deg for en gruppe nøkkelord du ønsker å implementere, at folk dermed enkelt vil finne dem. Så på samme tid må du sjekke hvilke ord som er populære og hvor sannsynlig det er at de får søk i søkemotorene som har relevans opp mot dine produkter og tjenester. Etter du har gjort disse kontrollene kan du implementere dem i innholdet ditt. På denne måten kan du optimalisere hvilke av dem som fanger inn det største trafikkpotensialet og dermed har størst synlighetene for å bli funnet på topplisten i rangeringene til søkemotorene.

For eksempel, om du har en webside for spesielle merkedager og tilstelninger, kan du plassere nøkkelord som fester, bryllup, bursdager, konfirmasjoner, etc. dette fordi disse anledningene er opphavet til et betydelig informasjonsbehov blant publikum. Alt du trenger å gjøre da er å implementere nøkkelordene gjennom hele artikkelen din, sånn at de er inkludert som en naturlig del av det redaksjonelle innholdet ditt. Når nøkkelordene blir funnet av søkemotorene, og de er implementert igjennom hele dokumentet ditt, er sannsynligheten langt større for at de viser din side på toppen av søkeresultatene.

For å sikre at nøkkelordene du benytter er de beste for din promotering, må du gjøre den nødvendige research på nøkkelordene og dette er en av de viktigste faktorene mht. søkemotoroptimalisering og søkemotormarkedsføring. Dette er fordi; nøkkelordene som benyttes er der for å målrette promoteringen av bedriften din.

Derfor, er det helt essensielt at sidene dine blir satt opp med de beste nøkkelordene. Ved å benytte denne lille guiden om du ønsker å gjøre din egen nøkkelordanalyse for å finne de riktige nøkkelordene for din side, oppnår du forhåpentligvis suksess. Men om du fremdeles sitter å lurer på hvor du skal begynne, ja da anbefaler jeg deg å ta kontakt med oss eller andre profesjonelle søkemotoroptimaliserings eksperter.

Nøkkelordanalysen er noe av det viktigste du gjør og om du gjør denne feil, hjelper det ikke hvor bra du gjør alt annet. Fordi du da uansett vil rangere på feile ord, eller mest sannsynlig ganske så dårlig.

De fleste selskap overlater dette til tilfeldighetene, og da er det også like tilfeldig hvilke ord du rangerer på i søkemotorene. En dyptgående god nøkkelordanalyse er altså en av grunnpilarene i god søkemotoroptimalisering. Om du velger å gå til en ekspert har de mange software-verktøy de benytter for å komme frem til de riktige ord og fraser. Med slike verktøy kan man se trafikk på ord, få opp varianter, se på feilstavelser, se på artikler med ordene dine og hvordan de rangerer, hvilke ord som benyttes i PPC annonser som AdWords, Facebook annonser, etc. På denne måten har man muligheten til å krysssjekke hundrede-vis og tusenvis av ord og ordkombinasjoner. Det er dessverre ikke slik at det er ett ord eller en en frase som er viktig. De store populære nøkkelordene med mye trafikk er som oftest alltid under hard konkurranse, derfor gjelder det oftest å finne mindre konkurranseutsatte ord og fraser du enklere kan rangere for og dominere. Og da blir det som det ellers er i markedsføringssammenheng. Det er ikke en enkelt strategi som bringer deg ti tusen nye kunder, men tusen strategier som bringer deg 10 kunder hver. Så her gjelder det å implementere fort.

Lykke til med jakten på de riktige nøkkelordene og en søkemotoroptimalsisert webside. En god plass å starte søket er Googles søkeord-verktøy for nøkkelord og ta en kikk på deres trafikk estimater for de enkelte ordene.

About us and this blog

We are a full service agency that deliver compelling digital marketing solution. Our winning solutions and experience helps to deliver great results across several key areas.

Meld deg opp til nyhetsbrevet vårt!

Request a free quote

We offers professional SEO services that help websites increase organic search drastically and compete for 1st page rankings of highly competitive keywords.

20+

sidebar widgets

More from our blog

See all posts