Google Maps og Google Places med optimalisert lokal oppføring

2 Comments

Google Maps og Google Places med optimalisert oppføring

Først av alt, la oss forklare hva en lokal bedriftsoppføring i Google er. En Google lokal bedriftsoppføring (nå kjent som Google Places fra 20. April 2010) er en tjeneste fra Google som har en kombinasjon av Google Maps og lokal trafikk, veikart, og anbefalinger i oppføringen.

Mange millioner mennesker søker Google Maps hver eneste dag. Google gir lokale bedrifter en gratis oppføring på Google Maps slik at det blir enkelt for kundene dine å finne deg.

Når potensielle kunder søker etter lokal informasjon kommer Google Maps oppføringen først opp i søkeresultatene, her vil de som søker da finne din bedrift, din adresse, åpningstider, foto av butikken din, eventuelt produktbilder, produktvideoer, andre kunders anbefalinger etc.

Google lokal bedriftsoppføring - Local Places Maps

Google lokal bedriftsoppføring - Local Places Maps

Alle kan sette opp en gratis lokal oppføring.

Om du kun ønsker en standard oppføring kan du selvsagt gjøre dette selv. Det vi gjør, er for folk som ikke har tiden eller ferdighetene til å konkurrere med konkurrentene sine, men som likevel ønsker å få en dominerende oppføring. Andre ønsker å få hjelp fra oss fordi oppføringen deres er blitt avslått fra Google. Det er mange grunner til hvorfor bedriftseiere velger våre tjenester fremfor det å ta på seg dette arbeidet selv. Vi har solide optimaliseringsstrategier som gir ekstra kraft til din oppføring og som hjelper deg til gode plasseringer foran konkurrentene dine. Dette er en tidkrevende, prøve å feile prosess. Men meget lønnsomt når du oppnår en topp plassering og gjerne kvitter deg med konkurrentens plassering i samme slengen.

Mange bedrifter i dag vet ikke om den potensielle økningen de kan oppnå fra innringende kunder, nye besøk og salg i butikk etc. fra å få en god rangering i en “7-pack” i Google Maps. Mens mer informerte kunder arbeider virkelig hardt for å oppnå og holde på disse plassene. (7-pack er begrepet for en en vanlig google maps presentasjon som ligger på toppen av de vanlige organiske søkeresultatene, men det finnes også alt fra 1 pack,2,3,4,5,7,8,9 og 10 packs presentasjoner.) Problemet for de fleste bedriftene er at det som oftest er ti talls eller hundrede-vis av oppføringer som kjemper om disse plasseringene. Det er derfor du trenger hjelp fra en søkemotoroptimaliseringskonsulent for å utarbeide en oppføring som tar en av disse plassene, og selvfølgelig da aller helst topp-plasseringen for dine viktige søkeord.

Først kom Google Places 10 boksen eller 10 pack

Google Places 10 Boks eller 10 Pack

Google Places 10 Boks

Så kom Google Places One Box

Google Bedriftsoppføring - One Pack

En “one-box” oppstår når Google mener en oppføring er meget relevant for et søk. De lister da ikke topp 10 bedriftene. Her viser de deg da bare en bedrift. Om du har en såkalt one-box, ja da dominerer du i praksis plass for 3 opplistninger på toppen av Google sine søkeresultater for det søket. Dette er selvsagt en meget kraftig oppføring. Så om du vet hva Google bedømmer som relevant, kan du dominerer denne posisjonen og skyve alle konkurrentene dine bort fra siden.

Vi tilbyr 2 forskjellige pakker for å kunne utarbeide effektive oppføringer.

Google Basic Oppføring
Google Pro Oppføring

Basic oppføring er en standard oppføring som er optimalisert i Google Maps.
Den inkluderer produksjon av en 30 sekunders videopresentasjon, som også lastes opp andre til populære video sider. I tillegg laster vi opp foto, legger inn kategorier, nøkkelord, etc.
Google Pro er for de som trenger litt ekstra arbeid for å få et fortrinn i forhold til konkurrentene sine. Vi vil gjøre alt det konkurrentene dine gjør, i tillegg til de viktige tingene de ikke gjør. I denne pakken kan vi omtrent garantere en førsteside rangering og mye trafikk – her bruker vi alle de viktige hemmelighetene og konkurrentene dine vil ikke ha en anelse om hva de skal gjøre for å konkurrerer med deg.

Alle Klienter:

Med våre Google Places oppføringer vil vi snu enhver stein rundt hva konkurrentene dine gjør. Vårt honorar går ikke ut på å fakturere deg for en “gratis oppføring” som du selv kunne utført – med våre oppføringer vil du ikke bli skuffet, vi er medlemmer av et nettverk som delere resultatene med hverandre slik at alle i gruppen til en hver tid har tilgang på de siste og mest effektive prinsippene som hjelper deg å rangere høyere enn konkurrentene dine.

Hva er inkludert i Basic Oppføring:

Opprette eller ta eierskapet til din lokale Google oppføring
Optimalisert i Google Maps
Skreddersydd slik at den posisjonerer din bedrift i forhold til dine lokale kunder
Optaliserer oppføringen din ihht dine nøkkelord og søkefraser
Utarbeide en kort 30 presentasjonsvideo (animasjonsvideo) som legges til din oppføring
Opprette en Youtube konto med en yuoutube kanal for ditt selskap
Opprette en gmail konto til oppføringen
Legge til foto til oppføringen

(Google krever en manuell verifisering av oppføringen din. Denne kan det ta flere uker å få bekreftet.)

Stratcog sin Pro Places pakke
Denne gir deg alt som er i Basic pakken, i tillegg til det at vi også vil ta frem våre hemmelige våpen for å gi deg en oppføring i en one boks eller høyest mulig i en 10 boks pakke. Her kan vi desverre ikke gi bort alle hemmeligheter rundt hva vi gjør, men dette er en veldig arbeidskrevende pakke som både krever mange timer med research og implementering. Her gjør vi alt som er mulig for å få deg løftet opp og frem over konkurrentene dine.

Vi utarbeider og inkluderer geo targeting med geo sitemap
Vi setter deg opp i google webmaster central
Vi oppretter flicker konto
Vi bygger eksterne inn-lenker til oppføringen
Vi utarbeider en reviews set up
Vi researcher nøkkelord som bringer opp 10 bokser
Vi utarbeider skreddersydd tilpasset Google map for din bedrift
Vi legger deg inn i lokale oppføringer som Google vurderer
Vi legger til litt av våre hemmelige ingredienser

 

 

De hemmelige ingrediensene
Niks – vi gir dessverre ikke bort hemmelighetene våre her. Om alle bgynte å gjøre det samme, vil det ikke lengre være like effektivt, så mens det ennå er en hemmelighet, må vi sørge for å holde det en hemmelighet. På denne måten sikrer vi kundene våre de beste resultater. Om vi nå la dette ut ville konkurrentene til kundene våre gjøre det samme og vi kan ikke risikere et konkurransefortrinn for våre klienter.

Alt vi kan si er at metodene vi benytter er legitime og ikke noe som strider mot Google sine retningslinjer. Vi utnytter alle relevante muligheter for å skaffe deg en ener boks som eliminerer konkurrentene dine, og der det ikke går sørger vi for å få deg trygt plassert i en tier boks. Uansett hva vi arbeider med her er dette en stor prosess (for oss, ikke for deg) og det er vel verdt hver krone som er benyttet. Selv om dette medfører mye arbeid for oss er det virkelig belønnende å se hva vi får til her. Dette er en utfordring vi mer enn gjerne tar på oss!

Hvilken oppføring bør jeg velge?
Om du ikke har konkurrenter, velger du bare å registre deg selv med en gratis oppføring. Om du ikke føler dette er noe du selv skal drive med, går du for en basic oppføring. Den vil da skaffe deg plassen, i tillegg til å sikre deg når eventuelle konkurrenter kommer på banen. Denne pakken dekker også en enkel konkurransesituasjon.
har du flere konkurrenter og arbeider i en konkurranseutsatt bransje da velger du “Pro pakken”. Denne vi gi deg resultatene du er ute etter.

Hvordan kan jeg vite hva jeg får igjen for investeringen
Google vil gi deg en oversikt over trafikken du får for de siste 7 eller 30 dagene. Google gir deg et personlig dashboard som viser deg alle eksponeringer og handlinger som foretas. Du får også en oversikt over “Topp søkeforespørsler” en rapport som viser deg: Topp resultatene dine ifht. hvor din bedrift blir eksponert, sammen med antallet ganger brukerne har sett din oppføring i søkeresultatene for disse søkefrasene.

Her kan du se Google sine egne presentasjonsvideoer som forklarer konseptet


Internasjonale kundeuttalelser

For mer informasjon eller et tilbud på din optimaliserte oppføring kontakt oss gjerne.

About us and this blog

We are a full service agency that deliver compelling digital marketing solution. Our winning solutions and experience helps to deliver great results across several key areas.

Meld deg opp til nyhetsbrevet vårt!

Request a free quote

We offers professional SEO services that help websites increase organic search drastically and compete for 1st page rankings of highly competitive keywords.

20+

sidebar widgets

More from our blog

See all posts