10 enkle strategier for søkemotoroptimalisering

No Comments


Enkle strategier for søkemotoroptimalisering alle webmastere kan implementere.

Søkemotoroptimalisering kan være et komplisert område. Det tar tid og krever hardt arbeid for å få en intuitiv forståelse for søkemotoroptimalisering og hva som påvirker resultater positivt. Og selv den sterkeste intuisjonen kan ikke spå alle de omfattende søkemotor algoritmene. Men det finnes noen enkle strategier for søkemotoroptimalisering som en hver webmaster kan implementere uavhengig av erfaring og kunnskapsnivå.


Dette er ti søkemotoroptimaliseringsstrategier vi implementerer for alle webklienter.

1. Definere nøkkelord og fraser for hvert webområde. Du må her målrette deg mot nøkkelord og fraser som faktisk er oppnåelige med de resursene du har tilgjengelig. Dette kan være 3 begrep eller 20 begrep, alt avhengig av den type side du arbeider med. Normalt er dette 5 til 10 primære fraser. Om siden din allerede har trafikk fra søkemotorene, fokuser på de fraser du allerede rangerer for i søkemotorene, slik at du forbedrer de resultatene du allerede har oppnådd.

2. Benytt nøkkelordfrasene regelmessig i innholdet ditt, URL, titler og spesielt mht ankertekst i lenkene til sidene dine. Sørg for at det er naturlig. Ikke spre nøkkelordfrasene dine ut over alt, og sørg for at du også har mye naturlig innhold og ord som er relatert til din kontekst.

3. Publiser nytt innhold regelmessig.

4. Optimaliser URLene dine. Kvitt deg med dynamiske Id lenker og inkluder side titler, og nøkkelfraser i URLene dine.

5. Skaff deg relevante naturlige inn-lenker fra autorative webområder. Dette betyr finne lenker på relevante websider med god PR, trafikk, alder, popularitet, etc. La meg stresse relevans en gang til. Relevante lenker er viktig for SMRP (Søkemotor resultat posisjon), slik at om du optimaliserer for en kjøreskole bør du ikke søke opp lenker fra en side eller forum om strikking. Lenker fra en innholdsrik seksjon av et webområde er viktigere enn en et området som er omgitt av mange lenker, slik som lister med lenker eller lenker i «footer» på en side. Lenker som går gjennom hele webområdet øker lenke popularitet men trenger å kompletteres med hjemmeside/enkeltside lenker. En god miks av begge deler er det beste.

6. Dybde-lenke URLer. Skaff deg lenker som lenker til individuelle sider i tillegg til lenker som peker direkte til hjemmesiden.

7. Vær konsekvent mht URL bruk. Ikke link tilbake til hxxp://www.eksempel.no/ på en side, hxxp://eksempel.no på en annen og hxxp://www.eksempel.no/index.php på en tredje. Plukk en av dem som ditt valg og hold deg til denne.

8. Reduser lenke-støy. Flere utgående lenker fra din side vil ikke redusere din PR direkte men det vil redusere den PR en lenke kan gi videre som igjen indirekte betyr mindre PR i retur til din side. Så ta også bort alle unødvendige interne lenker, med unntak av å ha to til tre lenker til topp-nivå lenkene (slik som i header, meny, og footer).

9. Benytt verktøy for analyse av søkemotoroptimalisering slik at du oppdaterer deg på webområdets utvikling i søkemotorene. (Sjekke rangering av nøkkelord, om du beveger deg opp eller ned etc)

10. Gjennomfør regelmessig analyse og forbedring av din egen strategi, monitorer resultater i SMRP (Søkemotor resultat posisjon) på Google, Yahoo, og Bing. Det finnes ingen rapporter eller bøker som kan forbedre den intuitive forståelsen din bedre enn det å faktisk gjøre arbeidet og analysen selv.

Dette er et knippe utvalgte strategier vi implementerer mht søkemotoroptimalisering. Det er selvsagt mange mange flere, og ingen av disse eller andre er nødvendigvis varige. Google endrer som kjent sine algoritmer hele tiden. Men dette er enkel basic som virker for oss, og nå virker det forhåpentligvis også for deg.

About us and this blog

We are a full service agency that deliver compelling digital marketing solution. Our winning solutions and experience helps to deliver great results across several key areas.

Meld deg opp til nyhetsbrevet vårt!

Request a free quote

We offers professional SEO services that help websites increase organic search drastically and compete for 1st page rankings of highly competitive keywords.

20+

sidebar widgets

More from our blog

See all posts